Het Evangelie

Voor alle mensen op de wereld is er goed nieuws. Misschien heb je het al ontdekt, maar misschien ook niet. Dan kun je daar meer over op deze site lezen.

Wat omvat dat goede nieuws dan?

Ik vat het hier in drie punten samen.

Het goede nieuws is dat je een ander mens kunt worden met vrede en blijdschap in je hart. Natuurlijk dit is geen bijzonder nieuws als je al helemaal gelukkig bent met jezelf.

Het goede nieuws is ook dat er groepen mensen zijn van deze andere mensen. In zo’n groep harmonie maar ook uitdaging. Inspiratie en kracht. Dit is natuurlijk geen bijzonder nieuws als je al deel bent van een heel fijne groep. Of misschien wil je het liefst alleen zijn, maar dan vraag ik me af of je wel gelukkig bent.

Het derde goede nieuws is dat een een maatschappij mogelijk is waar vrede en goedheid is. Alleen eerlijke mensen, die ook betrouwbaar zijn. Een maatschappij zonder sloten en grendels. Een maatschappij zonder criminaliteit. Een maatschappij waar we overvloed delen zodat niemand gebrek heeft. Een maatschappij met gezonde mensen, die zich vrij voelen.

Ik moet je teleurstellen als je denkt dat je dit allemaal in één keer kunt ontvangen. Als je dit wilt, dan is dat een mooi besluit, waar je blij van wordt. Maar het is wel een weg voor je hele leven.

Deze site wil je helpen bij de start, maar ook als je verder op weg gaat.

Als je niet zeker weet of dat goede nieuws wel in de Bijbel staat, dan is het goed om de studie te lezen, die onder deze pagina te vinden is.

We willen weer opnieuw van Jezus leren. Hij gaf lessen voor een goed leven.