#79 Dromen en visioenen

Ieder mens droomt terwijl hij slaapt. Meestal weet je je dromen niet meer als je wakker bent worden en nog minder als je bent opgestaan of nog later die dag.

Een enkele keer is een droom bijzonder. Het beïnvloed je, je gaat er over nadenken. Het kan ook zijn dat de droom een boodschap heeft. Om iets niet meer te doen of juist wel te gaan doen.

Als we ’s nachts slapen zijn we gemakkelijk benaderbaar voor de geestelijk wereld. En dan vooral dat deel van de geestelijke wereld dat overdag ook toegang tot je heeft. Als je overdag met de schepper van hemel en aarde bent verbonden, ben je toegankelijk voor die wereld. Als je met andere geestelijke werelden bent verbonden, dan ben je vooral toegankelijk voor die werelden.

Bij een droom verwerken je wat je overdag en in je verleden hebt meegemaakt. Als je een traumatisch verleden hebt zul je dat in je dromen ook gaan verwerken. Het kan ook zijn dat je langdurig een intense tijd hebt meegemaakt, met een ziek kind bijvoorbeeld of op je werk, dan zal de verwerking in je dromen een langdurige tijd in beslag nemen.

Heb je een traumatisch verleden of contacten met de occulte geestelijke wereld dan kan dat angstdromen tot gevolg hebben. Nachtmerries.

Als dit zo is dan is het goed om een weg van genezing te zoeken voor je trauma’s en of van je binding met de occulte geestelijke wereld. Zie nadere informatie op deze site over deze onderwerpen. Zoek hulp.

Het kan dus zijn dat je dromen een bijzondere betekenis lijken te hebben. Dat kan van alles zijn. Het kan zelfs zijn dat je in je droom een ontmoeting met Jezus hebt. Zoek in deze gevallen ook hulp.

Visioenen ontvang je als je niet slaapt of aan het sluimeren bent. Dat kan dus gewoon overdag zijn terwijl je iets aan het doen bent. Ineens maak je iets mee wat niet van deze zichtbare wereld is, maar wat ergens anders vandaan komt. Die visioenen kunnen heel verschillend zijn. Van wel mooi tot indrukwekkend, met een strakke boodschap tot alleen indrukwekkend. Ze kunnen je bemoedigen of juist schokken.

Ga op zoek naar de goede weg voor jou in je leven na zo’n visioen.

Er zijn in Nederland niet veel mensen, die je kunnen helpen met dromen en visioenen. Je kunt in ieder geval bij ons langs komen. Zie link

We willen weer opnieuw van Jezus leren. Hij gaf lessen voor een goed leven.