Een Nieuw Leven

Als je het leven, waarvan het onderwijs op deze site staat, wil leven, dan is dat mogelijk. Als je het nog niet zo deed, dan is het een veel beter leven.

Wat is de prijs, die je daarvoor moet betalen?

In ieder geval hoef je allerlei dingen niet op te geven. Je hoeft bijvoorbeeld je relaties niet te verbreken. Of het zou moeten zijn met mensen, die jou tot kwade dingen willen overhalen. Je hoeft ook niet te stoppen met school of werk of wat je ook doet. Of het zou moeten zijn, dat het dingen zijn, die slecht zijn voor jou of voor anderen. Je hoeft ook niet te emigreren, of je hele vermogen weg te geven of de hele dag te mediteren of zoiets.

Al die menselijke dingen hoef je niet te veranderen. Waar het om gaat bij het onderwijs op deze site voor een nieuw en beter leven, is, dat je je gaat laten leiden door de Geest van God.

Als je laat leiden door de Geest van God, dan gaat dat leiden tot een leven met een doel, een leven in vrede en rust. Een leven met hoop en blijdschap.

Hoe kun je je laten leiden door God? Begin met het onderwerpen 10 en 11. Leren ontvangen en leren veranderen. Ga verder met onderwerp 25 contact met God. En luister vervolgens naar God wat er daarna als eerste te leren is.

Dat leiden door de Geest is trouwens wel te midden van het dagelijks leven met al zijn dagelijkse problemen. Een leven ook dat bar lastige kanten kan hebben. Maar dan nu met rust en vrede.

Hoe kun je weten dat het werkt? Nou, de schrijver van de site spreekt uit ervaring. En er zijn talloze mensen, die er ook ervaring mee hebben.

Er zijn inderdaad meer mensen, die met die nieuwe manier van leven op weg zijn gegaan. Het is ook mooi om die te ontmoeten. Misschien is er zelfs een hele groep te ontdekken met mensen, die allemaal op die nieuwe manier leven. Een soort van nieuwe gemeenschap. Weliswaar met van alles nog te leren.

Als er veel van die nieuwe gemeenschappen in Nederland zouden zijn dan gaat dat leiden tot een nieuwe maatschappij. Een maatschappij waar de mensen verbonden zijn met elkaar. In lief en leed. Een eerlijke maatschappij. Met zorg voor elkaar. Met initiatieven om meer voor de ander te kunnen betekenen.

Succes met het op weg gaan naar je nieuwe betere leven!

We willen weer opnieuw van Jezus leren. Hij gaf lessen voor een goed leven.