Een Nieuw Leven

Je kunt een nieuw leven beginnen. Als je dat wilt. Er zijn allerlei mogelijkheden. Wat op deze site staat is een mooi nieuw leven.

Daarbij hoef je niet je relaties te verbreken. Of het zou met criminelen moeten zijn. Daarbij hoef je niet te stoppen met de dingen, die je doet. Of het zou moeten zijn, dat het dingen zijn, die slecht voor jou of voor anderen zijn. Je hoeft ook niet te emigreren, of je hele vermogen weg te geven of de hele dag te mediteren.

Al de menselijke dingen hoef je niet te veranderen. Waar het om gaat bij deze site voor dat nieuwe leven is dat je je gaat laten leiden door de Geest van God.

Als je laat leiden door de Geest van God, dan gaat dat leiden tot een leven met een doel. Een leven in vrede en rust. Een leven met hoop en blijdschap.

Dat allemaal, maar wel te midden van ons dagelijkse leven met onze dagelijkse problemen. Een leven dat bar lastige kanten kan hebben. Dus geen luilekkerland. Geen fantasie of droomwereld.

Niet alleen kun jijzelf door je nieuwe leven een nieuw mens worden, je kunt ook anderen met dat nieuwe leven ontmoeten. En misschien ook een groepje vormen. Een nieuwe gemeenschap zogezegd. Heel anders dan we gewend zijn.

En als er veel nieuwe gemeenschappen in Nederland zouden zijn dan zou je ook kunnen spreken van een nieuwe maatschappij. Een maatschappij waar de mensen verbonden zijn met elkaar. In lief en leed. Een eerlijke maatschappij. Met zorg voor elkaar. Met initiatieven om meer voor de ander te kunnen betekenen.

Succes met het op weg gaan naar je nieuwe leven!

We willen weer opnieuw van Jezus leren. Hij gaf lessen voor een goed leven.