God Met Ons

Het andere leven, het nieuwe leven, zoals op de vorige pagina staat, is alleen mogelijk met hulp van boven. Met bovenaardse hulp. Hulp vanuit de hemel of hoe je het ook wilt noemen.

Je kunt op weg gaan met allerlei methoden en filosofieën voor een ander een nieuw leven. Maar als ze daadwerkelijk ook naar geest, ziel en lichaam werken, dan zitten daar, soms verborgen, geestelijke persoonlijkheden achter. Let daarom op wat het karakter is van die geestelijke wereld, die achter methoden of filosofieën zitten.

Ik heb (zeer) positieve ervaringen met de God waar het in de Bijbel over gaat. Hij houdt van mensen. Hij wil contact met je. Hij kan zaken recht zetten, die scheef zijn gegroeid. Voor zover ik weet torent hij boven al die andere geestelijke persoonlijkheden uit.

Je kunt deze God, de ‘God met ons’ noemen. Hij wil met ons zijn, dichtbij. Om je kracht te geven. Om je met raad en daad terzijde te staan.

Hij wil niet alleen dichtbij jou staan, maar ook bij alle andere mensen. Hij is de God van de verbinding.

Dat is niet alleen zo hier op aarde, maar ook in de hemel. Zo is er een nauw contact en een nauwe samenwerking van God de Vader, Jezus zijn Zoon en de Heilige Geest. We hebben niet te maken met een alleenheerser in de hemel, een dictator. Nee, de macht is gedeeld. Trouwens de macht op aarde is ook gedeeld, zie onderwerp de schepping.

Hieronder lessen en studies over die drie personen in de hemel.
God de Vader
Jezus
De Heilige Geest.

We willen weer opnieuw van Jezus leren. Hij gaf lessen voor een goed leven.