God Met Ons

Dat andere leven, dat nieuwe leven is alleen mogelijk met hulp van boven. Vanuit de hemel bedoel ik. Vanuit de geestelijke wereld.

Je kunt op weg gaan met allerlei methoden en filosofieën. Als ze daadwerkelijk geestelijk ook helpen, dan zitten daarachter, soms verborgen, geestelijke persoonlijkheden. Let op wat het karakter is van die geestelijk persoonlijkheid of geestelijke persoonlijkheden.

Ik heb (zeer) positieve ervaringen met de God waar het in de Bijbel over gaat. Hij houdt van mensen. Hij wil contact met je. Hij kan zaken recht zetten, die zijn scheef gegroeid. Voor zover ik weet torent hij boven al die andere geestelijke persoonlijkheden uit.

Je kunt deze God, de ‘God met ons’ noemen. Hij is dichtbij en wel dichtbij je zijn. Om je kracht te geven. Om je met raad en daad terzijde te staan.

Die God is niet eenkennig. Hij is de God van samen. Een God, die als het ware uit meer personen bestaat. God, die je de Vader kan noemen. Jezus de zoon van God. En de Geest van God. Die laatste omgeeft ons van minuut tot minuut.

We willen weer opnieuw van Jezus leren. Hij gaf lessen voor een goed leven.