Reserveren

Zou u dit formulier in willen vullen? Ik stuur u dan zo snel mogelijk een bevestiging en reageer op eventuele vragen, die u hebt gesteld.

 

Let op: als u geen automatische reactie ontvangt hebt u mogelijk niet het juiste email adres opgegeven. Voer dan nogmaals in.

Als de gegevens compleet zijn en er geen vragen meer zijn, dan geef ik de gegevens door aan het park, die voor de verdere afhandeling zorg draagt. Het park stuurt u een factuur voor een eerste betaling en ook nog een lijst met beddengoed, hand- en keukendoeken, meubilair voor de kinderen en een lijst met diverse arrangementen waar u eventueel gebruik van kunt maken.

Als uw week, weekend of midweek begint kunt u de sleutel van het huis ophalen bij de receptie van Droompark Beekbergen, zij wijzen u ook de weg naar het huis.
Adres:
Hoge Bergweg 16
7361 GS Beekbergen
Tel: 055 – 505 12 52

Mocht er een vraag of probleem zijn, dan kunt u bij de mensen van het park terecht. De receptie is open van ‘s morgens 9:00 uur, zondag 10:00, uur tot ‘s avond 17:00 uur. Trouwens op maandag tot 19:00 en vrijdag tot 20:00 uur.

Vakantiehuis om van te genieten