Het Park

Het huis “De Duif” is gesitueerd op Droompark Beekbergen. Het park ligt verscholen in de Veluwse bossen tussen de dorpen Beekbergen en Loenen. In deze altijd groene omgeving kunt u eindeloos wandelen en fietsen.

Het park beschikt over een scala aan faciliteiten. Zo is er o.a. een overdekt (tropisch) zwembad, sauna en wellness voorziening en zijn er drie horecavoorzieningen. U kunt goedkoop fietsen of skelters huren of van de tennisbaan gebruik maken. Voor diverse attracties in de buurt kunt u de entree kaarten alvast bij de receptie kopen.

Het park heeft een uitstekende service. Mocht er iets met de huur zijn, dan kunt u terecht bij de receptie, die op ruime kantoortijden open is. Voor technische problemen is er zelfs een 24 uurs service. Voor de contactgegevens en de openingstijden van de receptie, zie link.

Op Droompark Beekbergen staan diverse schitterende stenen recreatievilla’s waar de Duif er één van is.

Het park beschikt over een scala aan faciliteiten. Zo is er een overdekt zwembad, Wellness voorziening en zijn er drie horecavoorzieningen. Voor fiets en skelterhuur, evenals entreekaarten van diverse attracties in de buurt kunt u dagelijks terecht bij de receptie.

Er is een mini market op het Landal park, dat iets verder op naast het park aan de Hoge Bergweg ligt. Na de receptie op dat park even doorlopen de bocht om.

Er is een midgetgolfbaan bij restaurant het Jachthuis aan de Lage Bergweg. Verder is er een golfbaan ongeveer een kilometer ten oosten van de Lage Bergweg.

Vakantiehuis om van te genieten